Intrebari Frecvente

Cat ma costa sa-mi fac o rochie la atelierul de croitorie?

Manopera pentru un produs depinde de volumul de munca depus pentru realizarea modelului. De aceea, pentru a va spune exact cat este manopera, va rugam sa ne trimiteti o fotografie sau o schita a modelului dorit pe adreasa de email atelier (at) artshot.ro, specificand eventualele modificari pe care le doriti. Astfel vom putea sa dam un raspuns exact la intrebarea dumneavoastra

Trebuie neaparat sa-mi aleg unul dintre modelele deja realizate sau pot sa vin cu modelul meu?

Modelele prezentate  au un caracter pur orientativ. Aveti deplina libertate in alegerea modelului. Daca nu aveti un model preferat, va asteptam la Atelier de Croitorie pentru a va ajuta sa a decideti si sa realizam o schita.

Exista posibilitatea sa lucrati si cu materialele clientului?

Da, lucram si cu materialul clientului, atata timp cat acesta este unul calitativ.

Care este cantitatea de material de care am nevoie pentru o rochie?

Necesarul de materiale depinde de modelul ales si de masurile dumneavoastra. Daca doriti lucrati cu materialul dumneavoastra, inainte de realizarea unui model va vom ajuta sa stabiliti de ce materiale aveti nevoie si in ce cantitati.

In ce magazine pot sa gasesc produsele realizate de Atelierul Artshot?

Produsele realizate de noi nu se gasesc in magazine deoarece ele sunt unicat si se fac pe serie foarte mica. Acest fapt ne permite sa avem preturi foarte atractive pentru ca nu avem incluse costuri sau alte adosuri care sunt inerente in cazul unui magazin. Noi preferam sa avem o relatie directa cu clientul, spre beneficiul ambelor parti.

Avem si produse care sunt disponibile imediat. Modelele si masurile lor le puteti vedea pe atelierartshot.ro. Ele sunt deja realizate si le puteti gasi doar la sediul nostru.

Exista posibilitatea sa realizati serii mici de minim 10 bucati sau mari peste 100 de bucati? ex: echipamente, rochii, halate?

Sigur ca da! Realizam serii indiferent de numarul de bucati, mici, mari, mijlocii, singura diferenta este ca la serii, pretul scade in functie de volumul solicitat.

Creati tipare indiferent de model? La ce costuri?!

Fiind un atelier care se respecta, cream de cativa ani tipare de orice fel. Pretul insa depinde foarte mult de model si de complexitatea lui.

Lucrati in croitorie si modele de haine pentru barbati?

Sigur! Atelierul nostru de croitorie este destinat in exlusivitate doamnelor, domnisoarelor, domnilor si celor mici. Astfel ca dispunem de o multime de cunostinte ca sa realizam atat lucruri frumoase pentru doamne, cat si pentru domni si copii.

WhatsApp chat