Servicii

Servicii de Croitorie Atelier Artshot – Afla mai multe!

Servicii de croitorie – Atelierul ARTSHOT  executa la comanda modelul creat si adus de catre client, dar si modelul  stabilit in atelierul nostru  de comun acord pentru: rochii de mireasa, tinute complete pentru mirese, rochii si tinute complete pentru cununia civila, rochii si tinute pentru nase, soacre, domnisoare de onoare, rochii si tinute de lux, rochii cocteil, banchete, club, tinute de zi, tinute office, bluze, ii, camasi, veste, sarafane,rochii de zi,  sacouri, blezere, jachete, taioare, bolerouri, deux pieces, costume, trenciuri, pardesie, paltoane, pelerine, fuste, fuste-pantalon, pantalon de zi, pantalon ocazie, s.a.m.d.

Tot in ATELIERUL DE CROITORIE executam MODIFICARI respectiv:servicii de croitorie

 • pentru rochii incepand cu mici modificari pana la mari modificari respectiv din rochii lungi- mini, din modele largi -modele  cambrate, renuntare la trena sau ajustarea lungimi acesteia toate acestea si multe alte modificari .
 • pentru bluze, ii, camasi, veste, sarafane, sacouri, blezere, jachete, taioare, bolerouri, trenciuri, pardesie, paltoane, pelerine, modificare lungime, largime, cambraje, finisaje.
 • ridicat  si/ sau ingustat umeri, scurtat si sau realizat/ sau montat maneci, scurtat sau stramtat maneci, realizat sau reparat buzunare, inlocuit fermoare, cusut nasturi si alte modificari.

Iti oferim o multime de servicii de croitorie in Bucuresti

 • pentru fuste, modificat lungimi, largimi, aplicat cordon talie, desfiintat cordon talie, transformat talie inalta in talie joasa, inlocuit fermoar ascuns, largit sau lungit din rezerva produsului sau cu aplicatie de material.
 • pentru pantaloni, modificari lungime pantalon, de stofa subtire,groasa.
 • Lucram cu in, tercot, jeans, scoatem pense, inchidem buzunare.
 • Montat cordon cu sau fara gaici pentru curea, renuntat la talie, transformat talie inalta in talie joasa, stramtat sau largit la spate, stramtat sau largit talia din lateral;
 • Stramtat trapez jos, montat sau inlocuit fermoare, reparatia buzunarelor. Lungit pantalon din rezerva, realizat tiv ascuns, ascuns+ lipit, cusut pe fata, cusaturile pot fi originale sau sa imite originalul la cererea clientului.
 • schimbat fermoare geci, jachete piele, modificari haine piele si blana si alte reparatii in masura defectelor respectiv din tesatura, destramare, arsura, ruperea materialului, stopare, s.a.m.d.
 Executam DECORATIUNI INTERIOARE  pentru persoane fizice si juridice, societati, restaurante, pensiuni, hoteluri, institutii sanitare,  respectiv:

 • perdele si draperii aplicat rejanse, cusaturi laterale, bride, cuverturi pat simple sau cu model, pleduri pat. Dar si lenjerii pat, aranjamente si decor mese, fete masa, naproane, table mats.
 • servete masa, sorturi si bonete bucatarie, halate bucatarie, costume uniforma pentru sala mese.
 • uniforme pentru hoteluri si pensiuni, costume de sala cu boneta, halate monton pentru institutii sanitare, cosuri pentru catei s.a.m.d.

ArtShot are experienta in executarea CREATIEI TEMATICE pentru costume de dans, patinaj artistic, costume scena, costume serbari si sarbatori, costume carnaval, costume nationale. Poti citi aici mai multe despre noi!

 NOTA IMPORTANTA!

Atelierul de croitorie ArtShot ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste recomandarea materialului, structura acestuia,  compozitia, calitatea si necesarul comenzii. Materialele care se preteaza la modificari si anume forma, culoare si dimensiune se pot pregati inaintea prelucrarii lor. Pentru ca aceasta modificare sa nu afecteze ulterior aspectul si calitatea produsului finit. Tot la cererea clientului produsele pot fi personalizate cu broderii distinctive.

Contacteaza-ne!

Indiferent de care dintre servicii de croitorie ai nevoie, contacteaza-ne!

WhatsApp chat